Det kan vi

Strategi

Effektiv markedsføring begynder med en klar og målbar strategi. Du får fast grund under fødderne med en marketingstrategi udviklet i samarbejde med Peoplez.

 

Vi tager ikke udgangspunkt i dine men i dine kunders behov. Hvad har de brug for fra dig, og hvordan fortæller du dem bedst, at du er den rette til at give dem det?

Logo og  visuel identitet

Få sammenhæng i virksomhedens visuelle udtryk med logo og designmanual fra Peoplez. Med en designmanual og et gennemtænkt design, skaber vi sammenhæng i din markedsføring.

 

Du kommer til at fremstå både seriøs og professionel over for dine kunder, og du sparer tid og penge, når du efterfølgende skal skabe nyt. Du skal ikke opfinde nyt fra gang til gang.

Tekster og budskaber

Bliv dus med kunderne og tal et sprog, de forstår. Ram dem i hjertet med vedkommende budskaber og træk dem derhen, hvor du gerne vil have dem.

 

Gode tekster forenkler uden at forsimple. Vi hjælper dig fra første bogstav til sidste punktum.

HJEMMESIDER

En hjemmeside fra Peoplez giver dine kunder det, som de har brug for. Vi hjælper med både teknik, design og indhold.

 

Hjemmesider fra Peoplez er responsive og tilpasser sig brugerens enhed: Desktop, Laptop, Tablet eller Smartphone. Det gør brugeroplevelsen optimal.

Online markedsføring

For os betyder online markedsføring sammenhæng i alle dine aktiviteter på hjemmeside, sociale medier og ikke mindst Googles store univers.

 

Peoplez er certificeret af Google. Vi er stærke i Google Analytics, Google Adwords og annoncer på bl.a. Facebook.

Sociale medier

Sociale medier er stærke medier, men det er vigtigt at du kender de forskellige mediers styrker og svagheder, inden du kaster dig ud i social markedsføring.

 

Vi hjælper med indhold til både Facebook, LinkedIn og Instagram ud fra det, der passer til brugerne af de forskellige medier.

Nyhedsbreve

Loyale kunder er gode kunder. Tag dine kunder alvorligt og forsyn dem med indhold, som de har brug for.

 

Vi hjælper dig med at segmentere dine modtagere, så du kun sender relevant indhold. Vi hjælper også gerne med tekst og grafik til dine nyhedsmails.

GRAFISK DESIGN

Annoncer, brochurer, plakater, roll up’s, beachflag, messestande, merchandise. Vi designer og producerer det hele.

 

Brug os som både sparringspartner og producent af alt, du skal bruge til at få opmærksomhed i markedet på f.eks. messer og udstillinger.

Marketingafdeling

Brug Peoplez som ekstern marketingafdeling. Her får du alle kompetencer og effektiv projektledelse on demand.

 

I stedet for at ansætte f.eks én grafiker i eget hus, får du her både grafikere, tekstforfattere, online marketing specialister og erfarne projektledere.

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.