Foto og video

Lige siden urtiden har mennesker udtrykt sig med billeder. Forskere mener, at de ældste, kendte hulemalerier er 40.000 år gamle.

Og det at udtrykke sig med billeder er langt fra gået af mode. Tværtimod.

Den digitale teknologi har betydet en eksplosion i brugen af billeder og ikke mindst video.

For få år siden var det forbeholdt de færreste at kunne broadcaste tv. I dag kan selv børn på otte år have deres egen tv-station med flere seere – følgere – end de etablerede tv-stationer.

Mediebilledet er under voldsom forandring, og forandringerne er langt fra forbi.

Til gengæld står det klippefast, at vores lyst til at tilegne os ny viden, vores lyst til at blive rørt af levende billeder er usvækket. Vi elsker video, og vi kan se det 24/7/365.

Det betyder, at alle med noget på hjerte bliver nødt til at forholde sig til video.

Se videoer af Peoplez

I mange år har fotos været uomgængelige i effektiv kommunikation. Nu har de faste billeder fået selskab af de levende billeder på video.

I dag kan alle optage video. Det kræver blot et greb i lommen efter mobiltelefonen. Men det er ikke alle, der kan optage god video i en kvalitet, som kan bære mere end et enkelt snap på chatten.

Kvaliteten ligger ikke nødvendigvis i kameraet. For de nye smartphones optager video i så god en kvalitet, at tv-stationerne ikke længere tøver med at vise seernes egne optagelser. Nogle stationer bruger endda selv smartphones som supplement til de store, dyre kameraer.

Kvaliteten ligger i evnen til at se historien, indfange øjeblikket og klippe det hele sammen til en fortælling, der griber os om hjertet eller blot fanger vores interesse.

Dét er kunsten.

Den kunst elsker vi at udfordre hos Peoplez. Vores fotografer arbejder både med stillbilleder og video. Altid med den gode historie for øje.

Her ses eksempel fra Sensommermarked på Nørre Vosborg.

Vil du videre?

Kan du se ideen i at bruge foto og video i din markedsføring, så hjælper Peoplez dig gerne på vej. Lad os mødes over en kop kaffe og se på billeder sammen.

Ring til Kasper og fortæl hvad du har brug for.

Digital teamleder og fotograf

Kasper Leth Hounisen