Video på hjemmesider

Tallene siger alt.

Har du video på en landingsside stiger konverteringerne med 80%.

Det vil sige, at 80% flere foretager den handling, som du ønsker, de skal foretage. Fx bestiller et produkt eller efterlader et lead til salg.

Andre tal viser, at 64% af kunderne er mere tilbøjelige til at foretage et køb, efter de har set en video.

Vi lader lige tallene stå et øjeblik.

Nu er tal altid taknemmelige, og statistik er noget, Fanden har skabt, men de giver alligevel et fingerpeg om en ubestridelig tendens inden for markedsføring: Kunderne vil se video.

Og den gode nyhed er, at alle kan være med.

Tidligere var video dyrt at producere og nærmest umuligt at få vist. I dag er situationen en helt anden.

Video er nemt og billigt at producere, og mulighederne for at få video vist til præcise målgrupper er nemmere – og billigere – end nogen turde håbe på bare for få år siden.

Det har også været et dogme, at video ikke må vare mere end 10 – 20 sekunder, fordi kundernes tålmodighed er begrænset.

Også det dogme er udfordret. I dag siger forskningen, at video på landingssider på hjemmesider gerne må være lange – bare de er relevante.

For har man søgt på et emne og er endt på en landingsside om emnet, vil man netop gerne vide noget mere. Og derfor er man klar til at fordybe sig.

På de sociale medier må videoerne til gengæld gerne være korte. Her er de i konkurrence med rigtig mange andre budskaber og har som funktion at fange opmærksomheden.

Video er ikke bare video.

Derfor er det en rigtig god idé at have en strategi for brug af video på henholdsvis sin hjemmeside og de sociale medier.

Videotyper

Hos Peoplez arbejder vi med video til hjemmesider i forskellige kategorier, og vi sikrer, at videoerne har en klar Call to action – det vil sige, at vi giver kunderne en mulighed for at handle.

Videocollage til hjemmesider

Bliver du budt velkommen på en hjemmeside af video frem for faste billeder, fanger du gæstens opmærksomhed langt bedre.

Peoplez producerer små videocollager, som i høj grad løfter førstehåndsindtrykket af din hjemmeside.

Virksomhedsvideo

Virksomhedsvideo fra Peoplez er den klassiske video, der tager kunden med inden for i din virksomhed. Vi opbygger videoen med en klar vinkel, som bliver underbygget i den efterfølgende reportage.

Vinklen kan være virksomhedens værdier eller andet, som gør netop jeres virksomhed til noget særligt.

Vi kan producere video med og uden speak og med og uden interviews undervejs. Alt er journalistisk bearbejdet.

Produktvideo

Produktvideo stiller skrapt på et eller flere produkter. Videoen viser produktet i funktion og underbygger fordelene for kunderne ved at bruge produktet.

Også vores produktvideoer er journalistisk bearbejdede, så de har en klar vinkel og slagkraftige budskaber.

Guidevideo

Nogle gange er det meget nemmere at vise en vejledning med video end med ord. Visuelle vejledninger kan virke både som intern træning eller som guides, I gerne vil dele med alle og enhver, som har brug for jeres viden på et område.

Animeret video

Animationer på video er i dag så tilgængelige, at det af og til giver mening at fortælle lidt komplicerede historier ved at skære dem ud i pap i en form for tegnefilm.

Vi hjælper med hele processen fra idé over storyboard til produktion.

Video til LED-bannere

Du ved det fra dig selv. Ser du en håndboldkamp, lægger du meget mere mærke til budskabet på langsiden, hvis den bevæger sig, frem for hvis den står står stille.

Peoplez hjælper med produktion af LED-bannere, så du får maksimal synlighed i arenaen.

Video til sociale medier

Video til sociale medier er et kapitel helt for sig. Begrebet dækker over video til coverbilleder og til opslag på Facebook, LinkedIn og Instagram.

Og bedst af alt. Vi kan kombinere optagelse af video med optagelse af billeder. På den måde får du det stærkest mulige resultat.

*Vi gør opmærksom på, at eksempelvideoer ikke er Peoplez-produktioner.

Vil du videre?

Kan du se ideen i at bruge video i din markedsføring, så hjælper Peoplez dig gerne på vej. Lad os mødes over en kop kaffe og se på video sammen.

Ring til Kasper og fortæl hvad du har brug for.

Digital teamleder og fotograf

Kasper Leth Hounisen