Video til sociale medier

Facebook og Instagram elsker video – og det gør dine kunder også.

Video, video, video. En gammel Grand Prix-vinder fra 1982, som ikke blev det store hit i Europa. Men også en højaktuel efterspørgsel world wide, når det gælder indhold til de sociale medier.

Facebook og Instagram skriger efter video, fordi det i den grad er indhold, som aktiverer og fastholder brugerne.

Opslag med video fænger i markant grad meget mere end opslag, der alene består af billeder og ord.

Samtidig er video på YouTube et must for alle virksomheder, da især de nye generationer af kunder og samarbejdspartnere i højere og højere grad bruger YouTube som søgemaskine frem for Google.

Video er kommet for at blive – og vi har endnu kun set begyndelsen.

Den gode nyhed er, at alle og enhver kan optage video til de sociale medier. For videoerne her behøver på ingen måde være professionelt produceret, og selv små video-bidder kan få en enorm udbredelse.

Nærhed og autenticitet i fortællingen er til gengæld afgørende. (Og så gør dyr og børn sig i øvrigt altid godt – med dyrebørn som et klart hit …)

Al markedsføring handler om følelser. Og de sociale medier er én stor følelse. Derfor er markedsføring med video på de sociale medier så stærkt, som det er.

Det bedste er, hvis du selv producerer dit video-indhold til de sociale medier. For når det gælder nærhed og autenticitet kommer ingen tættere på din virksomhed end dig selv.

Hos Peoplez hjælper vi dig meget gerne med at skabe rammerne og sikre udbredelsen gennem både opslag og betalt annoncering.

Vil du videre?

Har du noget på hjerte, hjælper vi dig med at få det til at slå hos kunderne. Lad os mødes over en kop kaffe og se på video sammen.

Ring til Kasper og fortæl hvad du har brug for.

Digital teamleder og fotograf

Kasper Leth Hounisen