GDPR

Databehandleraftale

Når Peoplez producerer hjemmesider og efterfølgende hoster dem for dig som kunde, er Peoplez Databehandler mens du er Dataansvarlig i henhold til den europæiske persondataforordning, GDPR. Her finder du vores databehandleraftale.

Hent PDFHent PDF

Registrering af personoplysninger

Hvis du er kunde hos Peoplez eller er tilknyttet en virksomhed, der er kunde hos Peoplez, kan vi have registreret personoplysninger om dig. Her kan du se, hvordan vi behandler personoplysninger i forbindelse med kundeforhold.

Hent PDFHent PDF

Samtykke til nyhedsbrev

Når du siger ja til at modtage et nyhedsbrev fra Peoplez, giver du samtidig dit samtykke til at modtage nyhedsmailen samt evt. andre former for onlinemarkedsføring i særskilt samtykke. Du kan til hver en tid framelde dig nyhedsmails fra os. Her kan du se betingelserne for samtykke til nyhedsmails fra Peoplez.

Hent PDFHent PDF

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.