Ny hjemmeside

En hjemmeside leveret af Peoplez er meget mere end et flot udstillingsvindue. Vi opsætter tydelige mål for hjemmesiden, så den arbejder for dig dag og nat – året rundt.

Målrettet til dig og dine kunder

Direkte salg, leads til salgsafdelingen eller download af yderligere materiale. Målene for en hjemmeside kan være mange.

Når vi leverer en hjemmeside til dig, tager vi udgangspunkt i netop dine konkrete mål for siden og bygger den op efter målene uden at gå på kompromis med design og brugervenlighed. Mere målrettet bliver det ikke.

Hjemmeside med professionelt design og teknik

Skræddersyet design

En hjemmeside fra Peoplez er udført i et skræddersyet design. Siden har sit helt eget professionelle udtryk.

Vi kan levere alt indhold

Tekst, foto og video. Vi kan levere det hele. Det betyder, at hjemmesiden er klar til at arbejde for dig fra første dag, den er online. Du skal ikke først selv bruge halve eller hele år på at lave indholdet.

Masser af gode funktioner

Med en hjemmeside fra Peoplez kan du få alle dine ønsker og drømme opfyldt, uanset om du har brug for en sværvægter i superligaen eller blot et udvidet visitkort. Fortæl os, hvad du tænker, så gør vi ideerne til virkelighed.

Ren hygge og sund fornuft

HETA A/S
Udvalgt case

En side du kan vokse med

En hjemmeside leveret af Peoplez bliver leveret efter best practise i WordPress CMS, som er Open Source og verdens mest udbredte hjemmesideplatform.

Får du brug for at udbygge siden, er den nem at bygge videre på. Du kan få tilbud fra Peoplez eller en helt anden leverandør til udbygningen. Du er ikke mere bundet til os, end du selv ønsker.

  • Professionelt design og indhold.
  • Tilpasser sig alle skærme.
  • SSL-sikkerhedscertifikat.

Sådan kommer vi i mål

  • Sammen afdækker vi dine mål og muligheder.
  • Du får et konkret tilbud inkl. designoplæg.
  • Når du har godkendt tilbuddet, producerer og implementerer vi alt aftalt indhold på et testsite. Alt efter omfang kan der blive tale om projektmøder undervejs.
  • Du tester siden online, vi tilretter, og du godkender.
  • Siden er klar til at arbejde for dig.

Hosting, sikkerhed og service

Når hjemmesiden er online, kan du få den hostet hos Peoplez på en dedikeret server, som giver dig bedst mulig sikkerhed og stabilitet.

Hostingen er gratis og forudsætter blot køb af en Sikkerheds- og servicepakke til en fast pris pr. md.

Vil du videre?

Har du brug for en hjemmeside med klare mål, der arbejder for dig dag og nat, så hjælper Peoplez dig gerne på vej. Lad os mødes over en kop kaffe og få et overblik sammen.

Ring til Per eller Kasper og fortæl hvad du har brug for.

Kontaktdirektør

Per Henriksen

Digital teamleder og fotograf

Kasper Leth Hounisen

Godt at vide

Søgemaskineoptimering, SEO

Hjemmesiden er som standard bygget op, så den er klar til søgemaskineoptimering, SEO, og billeder er komprimeret og navngivet i forhold til bedste SEO-standard. Yderligere søgemaskineoptimering forudsætter en særskilt SEO-aftale alt efter behov.

Onlinemarkedsføring

Brug Google Adwords, Facebook-annoncer mv. til at få kunderne ind på hjemmesiden. Få et godt tilbud på etablering af relevante platforme. Vi opsætter helt konkrete mål og faste budgetter, når vi hjælper dig med onlinemarkedsføring.

Nyhedsbreve

Nyhedsbreve kan være en fremragende måde at skabe vedvarende trafik til din hjemmeside fra loyale kunder. Hjemmesiden er klargjort til at modtage tilmeldinger til nyhedsbreve. Vi giver dig gerne et godt tilbud på etablering og drift af effektive nyhedsbreve.