WordPress CMS

Det sikre valg af hjemmesideteknik

Alle hjemmesider hos Peoplez er opbygget i WordPress CMS.

WordPress er et af verdens mest udbredte systemer til opbygning af hjemmesider.

Mange forbinder WordPress med gratis skabeloner, som man pif, paf, puf kan bruge til at skabe en flot og effektiv hjemmeside på ingen tid.

Og ja, der findes en række gratis skabeloner i WordPress. Og nej, vi bruger ikke skabeloner hos Peoplez, for WordPress er meget mere end det.

Vi koder selv vores hjemmesider efter best practice på området.

Det betyder, at din hjemmeside fra Peoplez har sit helt eget professionelle udtryk og ikke består af sårbare skabeloner og tvivlsomme plugins.
Vi koder selv
Alt hos os er gennemtestet. Vi har fuld kontrol over systemet og kan med en Sikkerheds- og serviceaftale sikre de løbende opdateringer, der minimerer din sårbarhed over for hacking.

Vi leverer hjemmesiden med teknik, design og indhold.

Efterfølgende er det nemt for dig at vedligeholde indholdet og selv oprette nyt, da WordPress er et særdeles brugervenligt system.

WordPress er Open Source. Det betyder, at du ikke er bundet til Peoplez som leverandør, hvis du (mod forventning selvfølgelig) på et tidspunkt ønsker, at andre leverandører skal arbejde videre med din hjemmeside.

Vi arbejder heller ikke med bindingsperioder.

Vi går faktisk så langt som til at sige, at hjemmesider fra Peoplez måske er blandt Danmarks bedste.

Vil du videre?

Har du brug for en hjemmeside med open source, der arbejder for dig dag og nat, så hjælper Peoplez dig gerne på vej. Lad os mødes over en kop kaffe og få et overblik sammen.

  • Ring til Per eller Kasper og fortæl hvad du har brug for.

 

Kontaktdirektør
Per Henriksen
Har et utal af kreative løsninger på samvittigheden. Ved hvad der flytter varer for kunderne.
+45 6130 9770ph@peoplez.dk
Digital teamleder og fotograf
Kasper Leth Hounisen
Kasper styrer vores webproduktion med kyndig hånd. Producerer samtidig video og optager billeder til både web og print. Knusende dygtig.
+45 6130 4254klh@peoplez.dk
Send en besked