Lead-generation / Sleeknote

De såkaldte leads er det, alle virksomheder i konkurrence med hinanden hele tiden jagter.

Et lead kan defineres som en kundehenvendelse – altså en person eller virksomhed, der har vist interesse for det, du sælger. Det kan være, at kunden tilmelder sig nyhedsbrevet, udfylder din kontaktformular, ringer til dig eller noget helt fjerde. Hele humlen er, at personen har vist interesse for det, din virksomhed tilbyder, og spiller du kortene rigtigt, kan du veksle den potentielle kundes interesse til en konkret handling.

For at skabe et perfekt setup til at indsamle leads, kræver det en helhedsorienteret tilgang til din hjemmeside – der er ikke quickfix og nemme løsninger, når du skal indsamle leads. Det er en never-ending proces, som altid kan optimeres.

Sleeknote indsamler dine leads

Der findes ingen lige vej til at få leads

Der er en række gængse spørgsmål, som du skal stille dig selv, når du ikke føler, at du får leads nok eller bare gerne vil have flere. Kan jeg optimere mine landingssider mere? Kan jeg SEO-optimere mine landingssider? Kan jeg optimere min kontaktformularer? Taler mit indhold på min hjemmeside til min målgruppe? Er mine CTA-knapper for små og placeret forkert?

Der findes et hav af forskellige parametre, som du kan skrue på for at optimere dine muligheder for at få leads – ofte vil du blive overrasket over de små ting, der gør en kæmpe forskel – at eksperimentere med farver og størrelser på vigtige knapper kan sommetider gøre en kæmpe forskel.

Ren hygge og sund fornuft

HETA A/S
Udvalgt case

Sleeknote – det perfekte værktøj til at indsamle leads

Sleeknote er et fantastisk leadgenereringsværktøj, som du fx kan bruge til at indsamle mails til dit nyhedsbrev. I sammenligning med fx Mailchimps formularer får du med Sleeknote langt større frihed til at bestemme triggers og designet på formularen. Du får total kontrol over, hvornår og hvor formularen skal poppe op på din hjemmeside. Det er slet ikke uvæsentligt. Det, du skal huske på, er, at du gerne vil indsamle leads uden at gå på kompromis med brugeroplevelsen. Udover tilmeldingsformularer til nyhedsbreve findes der er hav af andre muligheder for at indsamle leads via Sleeknotes formularer.

Skal du have hjælpe til at få flere leads?

Hos Peoplez arbejder vi aktivt med de elementer på vores kunders hjemmesider, som kan give flere leads. Med udgangspunkt i dine ønsker vil vi gå igennem dine formularer, knapper, indhold, design og meget andet på din hjemmeside. Herudfra vil en rapport give et komplet overblik over elementer, som kan optimeres, så din virksomhed får flere leads.

Ring til Henrik og fortæl hvad du har brug for.

Online marketing konsulent og projektleder

Henrik Christensen