Om Peoplez

Få sammenhæng i din markedsføring og målbare resultater.

Peoplez Reklame- og webbureau i Holstebro er et af de største fullservice reklame- og webbureauer i Midt- og Vestjylland. Vi kan hjælpe dig med din markedsføring hele vejen rundt.

Vores kunder tæller både landsdækkende, regionale og lokale virksomheder. Fra koncerner til enkeltmandsvirksomheder.

Vi vil også gerne samarbejde med dig, hvis du har brug for en dedikeret samarbejdspartner til at skabe sammenhæng i din markedsføring og målbare resultater.

Se vores cases Kontakt os

Målrettet kommunikation
For de fleste virksomheder er hjemmesiden helt centralt for markedsføringen.

Vi hjælper med at bygge hjemmesider, der er stærke både når det gælder teknik, design og indhold. Vi tør godt sige, at hjemmesider fra Peoplez er blandt Danmarks bedste.

Uanset hvor stærk den er, så står en hjemmeside aldrig alene. Vi får siden til at spille sammen med virksomhedens øvrige markedsføring, både når det gælder design og budskaber.

Samtidig hjælper vi med målrettet online markedsføring, så de rigtige kunder finder siden.

Hos Peoplez har vi en lang række spidskompetencer in house. Her får du et team af eksperter, som hjælper dig i mål med strategi, branding, budskaber og tekster, design, hjemmeside og online markedsføring.

Vi sammensætter teamet med udgangspunkt i netop dit behov og dine konkrete mål. Det sikrer sammenhæng og målbare resultater.

Vi hjælper dig med at bruge budgettet til markedsføring bedst muligt.

Vil du høre mere om dine muligheder for et samarbejde med Peoplez? Så ring til os i dag – vi drikker meget gerne en kop uforpligtende kaffe. Hos dig eller os? Du bestemmer tid og sted.

Kontakt os i dag