Online markeds­føring

Hos Peoplez er onlinemarkedsføring et fælles begreb først og fremmest for annoncering på Google og Facebook, som påvirker potentielle kunder til at besøge din hjemmeside og foretage en bestemt handling.

Online markedsføring har klare fordele

 • Markedsføringen har helt konkrete mål
 • Vi kan måle effekten 100%
 • Vi kan uden videre skrue op og ned
Hver måned får du en rapport over konkrete resultater
Vi kan måle effekten 100%

Sådan arbejder Peoplez med din online markedsføring

 1. Sammen fastsætter vi konkrete mål for din onlinemarkedsføring. Fx 25 leads hver måned til din salgsafdeling.
 2. Ud fra tilgængelig statistik afdækker vi, hvor mange besøg på din hjemmeside, der skal til for at få ét lead. Fx 100 besøg.
 3. Ud fra den systemetik ved vi nu, at målet på 25 leads vil kræve 2.500 besøg på hjemmesiden hver måned.
 4. Målet for onlinemarkedsføringen er derfor at sikre 2.500 relevante besøg på hjemmesiden for at komme i mål med 25 leads pr. måned.
 5. Du bestemmer derefter, hvor meget ét lead er værd for dig. Fx 500 kr.
 6. Du afsætter derefter et budget på 25 x 500 kr. = 12.500 kr. pr. md. til onlinemarkedsføring.
 7. Vi planlægger derefter de onlineaktiviteter, der skal til for at komme i mål ud fra budgettet. Vi fordeler pengene til henholdsvis styring og optimering af kampagnerne hos Peoplez, samt klikpriser som Google og Facebook trækker direkte hos jer.
 8. Vi høster erfaringer undervejs og er i løbende dialog med dig om, hvorvidt det giver mening af justere på budgettet i den ene eller anden retning.

Efterskolen for outdoor, sport, musik, film – og dig

Hardsyssel Efterskole
Udvalgt case

Du kender målet – og prisen for at nå det

Der er ingen garanti for, at vi med det aftalte budget kan nå det aftalte mål. Men vi garanterer at komme med det bedst mulige professionelle skøn samt at følge udviklingen tæt og optimere undervejs. Vi forhøjer kun budgettet efter aftale, så du har 100% kontrol over udgifterne.

Kom forbi og drik en kop kaffe

Klargøring til online markedsføring

For at komme i gang med onlinemarkedsføringen skal de grundlæggende værktøjer i Google og på Facebook være etableret, ligesom der skal være forbindelse fra din hjemmeside til de sociale medier.

Det er en forudsætning, at du har en Googlekonto samt en Facebookprofil, som vi kan få adgang til.

Vi etablerer, optimerer og implementerer følgende værktøjer på din hjemmeside, der efterfølgende er gratis i brug.

Google Analytics

Google Analytics viser hvor mange, der besøger din hjemmeside, hvor de kommer fra, og hvad de foretager sig på siden. Viser effekten af onlinemarkedsføringen meget præcist.

Google Tag Manager

Google Tag Manager er et værktøj, som holder styr på alle underlæggende koder til onlinemarkedsføring. Sparer masser af tid til udvikling og drift af onlinemarkedsføringen.

Google My Business

Google My Business er Googles svar på “De Gule Sider”. Google opretter en Google My Business til alle virksomheder, men ikke alle tager selv kontrol over værktøjet. Har du allerede ejerskab til Google My Business, optimerer vi din tilstedeværelse.

Facebook Business Manager

Facebook Business Manager er lavet med det formål at hjælpe virksomheder og bureauer med at styre deres annoncekonti og Facebook-sider fra ét centralt sted. Sparer tid og penge.

Facebook Ad Manager

Facebook Ad Manager er værktøjet, der giver os og dig 100 % kontrol over din annoncering på Facebook. Det er langt fra nok at booste opslag. Ad Manager er det professionelle værktøj. Prisen for den grundlæggende klargøring er en engangsinvestering.

Vil du videre?

Har du lyst til at arbejde med klare mål for din markedsføring, så hjælper Peoplez dig gerne på vej online. Lad os mødes over en kop kaffe og få et fælles overblik.

Ring til Henrik og fortæl hvad du har brug for.

Online marketing konsulent og projektleder

Henrik Christensen