Markeds­føring på sociale medier

Mindst 65% af alle danskere bruger sociale medier dagligt. Sociale medier er altså så integreret en del af danskernes hverdag og medieforbrug, at der ikke kan herske tvivl om – uanset alder eller køn – at din målgruppe kan findes her.

Der er næsten uendelige muligheder for salg og synlighed online på sociale medier, uanset om du er en B2C eller en B2B virksomhed.

Som med så meget andet så kommer intet af sig selv. Beslutter du dig for, at din virksomhed skal være aktiv på Facebook, LinkedIn og Instagram, så kræver det også en fast strategi, hvor der er taget højde for, at indsatsen på de sociale medier kræver tid, planlægning og økonomi.

Går du all-in, og gør du det rigtigt, vil du hurtigt mærke effekten af at markedsføre din virksomhed på sociale medier.

Hos Peoplez anbefaler vi at få lavet en social media strategi, der beskriver dine mål, målgruppe, tone-of-voice, budget og meget andet. På den måde har du fundamentet klar til at komme igang med at brande og markedsføre din virksomhed på Facebook, Instagram eller et andet socialt medie.

Har du brug for hjælp til markedsføring på sociale medier?

Hos Peoplez hjælper vi dig gerne med at markedsføre din virksomhed på sociale medier. Vi tager dig med hele vejen fra strategi til konkrete annoncer for produkter på fx Facebook. Kontakt os med det samme, så hjælper vores online markedsføringseksperter dig.

Ring til Henrik og fortæl hvad du har brug for.

Online marketing konsulent og projektleder

Henrik Christensen