Anker Fjord Hospice - Peoplez
353189
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353189,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Anker Fjord Hospice

“Dem vi elsker går aldrig bort. De går bare i forvejen”.

 

Fokus på livet er et kodeord for Anker Fjord Hospice i Hvide Sande. Her lever mennesker med svær sygdom den sidste del af livet. Fokus er ikke på sygdom men på det, som giver livet fylde og værdi, selv når der kun er en lille rest tilbage.

 

Peoplez har skabt hjemmesiden til Anker Fjord Hospice med fokus på, at forskellige målgrupper har brug for forskellig information i respekt for stedets særlige karakter.

 

Hertil kommer, at Peoplez har designet jubilæumsskriftet fra Anker Fjord efter de første fem år med fokus på livet.

 

ankerfjordhospice.dk

Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.