Antalis - Peoplez
352822
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352822,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Antalis

Antalis CC&CO er en af Danmarks største leverandører af emballage samt en lang række andre produkter til industrien. Koncernen har 5.800 ansatte i 43 lande, hvoraf ca. 200 arbejder i Danmark hvor Antalis har afdelinger i Holstebro, Vejle og Valby.

 

Peoplez er grafisk backup til Antalis’ egen marketingafdeling og hjælper med alle former for tryksager, når der er behov for ekstra kapacitet i afdelingen

 

antalisccco.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.