Borbjerg-Hvam Borgerforening - Peoplez
353464
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353464,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Borbjerg-Hvam Borgerforening

Naboalandsbyerne Borbjerg og Hvam ligger 10 km. nordøst for Holstebro. Landsbyerne har en aktiv borgerforening, som ser det som en af sine store opgaver at tiltrække nye borgere til området.

 

Peoplez fik opgaven at hjælpe og søsatte  kampagnen “Overskud i hverdagen – bo bedre i Borbjerg-Hvam”. Her fortæller ni familier i området hvad det betyder for dem som familie at bo i det aktive lokalområde. Hver familie har sine særlige grunde til at slå sig ned netop der.

 

Kampagnen består af online-annoncering på facebook og Google, et særligt kampagnesite samt et magasin, som findes både online og til uddeling på papir.

 

Se indslag om kampagnen på TV/MIDT-VEST

 

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.