Enheden for Erhverv og Turisme - Peoplez
353737
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353737,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Enheden for Erhverv og Turisme

Peoplez var med på sidelinjen, da Enheden og Erhverv og Turisme i Holstebro Kommune lancerede Danmarks første officielle FKK-skiltning ved Græm Strand på Vestkysten nær Husby.

 

FKK står for Freikörperkultur og er som begreb udbredt på naturiststrande i Tyskland, Frankrig og Kroatien men først nu ved at finde vej til Danmark.

 

Op mod 25 % af turister fra Tyskland og Østrig ønsker at bade uden tøj, og tyske naturister er derfor en attraktiv målgruppe for turismeenheden i kommunen.

 

Peoplez skabte blikfang for kampagnen og sørgede for, at pressen blev inviteret til markeringen af den nye skiltning ved en reception, hvor en stor flok naturister hoppede i bølgen blå og i øvrigt blev trakteret med små kagemænd og koner. Naturligvis uden glasur.

 

Efterfølgende udsendte vi også pressemeddelelser om skiltningen til nationale og internationale medier.

 

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.