Finn Tarpgaard - Peoplez
356965
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356965,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Finn Tarpgaard

Finn Tarpgaard gør ledelse lettere.

 

Alle der har ansvar som leder, ønsker at være en god leder. Og alle, som har en leder, ønsker at lederen er god. Det betyder, at en leder er presset af både sig selv og sine omgivelser.

 

Finn Tarpgaard er businesscoach med det erklærede formål at gøre ledelse lettere.

 

Nu er det også lettere at finde rundt på hans hjemmeside. Peoplez har hjulpet Finn Tarpgaard med alt fra tekster, design og teknik. Resultatet er enkelt og effektivt. Ganske som Finn Tarpgaards egen rådgivning.

 

finntarpgaard.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.