Danmarks smukkeste kaffefarm - Fra Mums til Grums - Se casen her
357066
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-357066,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Fra GRUMS til MUMS

 

Peoplez var med i front, da Peter Larsen Kaffe i Viborg og en række fødevareorganisationer som bl.a. VIFU, lancerede kampagnen “Danmarks Smukkeste Kaffefarm” på Smukfestival 2018.

 

Projektet gik i al sin enkelthed ud på at indsamle kaffegrums fra festivalens mange kaffebarer, kompostere grumsen og eksperimentere med komposten på en dansk kaffefarm, som med tiden måske kan levere dansk produceret specialkaffe.

 

Formålet med projektet er også at kigge på, hvordan man i fremtiden kan udnytte hele kaffeplanten og ikke blot selve kaffebønnen, som er en meget lille del af planten.

 

Peoplez har medvirket i projektet kommunikation og design af projektets materialer til Smukfest 2018.

 

Danmarks Smukkeste Kaffefarm

Forrige case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.