Geopark Vestjylland - Peoplez
352295
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352295,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Geopark Vestjylland

Geopark Vestjylland er et relativt nyt begreb, som i de kommende år skal udvikle sig til at være et stærkt brand for området, der dækker Lemvig, Struer og Holstebro Kommuner.

 

Der er tale om et udviklingsarbejde med stort perspektiv, og geoparken arbejder for at blive optaget i gruppen af UNESCO Global Geoparks.

 

Under den seneste istid for ca. 20.000 år siden strakte iskanten sig fra Bovbjerg i vest til Karup Å i øst tværs igennem det område, vi i dag kalder Geopark Vestjylland. Den enorme iskappe rejste sig mod nord og øst, mens landet mod vest og syd var isfrit.

 

Isens afsmeltning og bevægelser frem og tilbage efterlod sig et af et af de mest markante landskabselementer i Danmark. Det var isen, der skabte det landskab, vi kender og lever af i dag.

 

Geopark Vestjylland formidler viden og fascination om istiden og isens betydning for livsbetingelserne i området fra de første mennesker dukkede op for ca. 7.000 år siden til den dag i dag.

 

Peoplez her beskrevet Geoparkens brand i en brandbeskrivelse samt skabt Geoparkens designmanual med logo og en lang række andre visuelle elementer.

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.