Hardsyssel Efterskole - Peoplez
352526
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352526,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Hardsyssel Efterskole

Hardsyssel er efterskolen for Outdoor, Musik, Sport, Film og dig. Efterskolerne er i tæt indbyrdes konkurrence og det handler om at have en skarp profil og klare budskaber for at tiltrække opmærksomhed og elever.

 

Hardsyssel Efterskole har en skarp profil. Peoplez er ekstern marketingafdeling for efterskolen, og står bag alle dele af skolens kommunikation på både web og print.

 

Skolens hjemmeside er skabt ud fra begrebet ”mobile first”. Den er bygget til at fungere optimalt på en smartphone men tilpasser sig også visning på tablet og desktop.

 

hardsyssel.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.