HETA A/S - Peoplez
354062
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-354062,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

HETA

 

HETA er ren hygge og sund fornuft.
Det er brændeovne i bedste kvalitet udviklet og produceret i Lemvig. HETAs historie er mere end 150 år gammel, men virksomheden og dens produkter er topmoderne og lever op til de skrappeste miljøkrav.

 

HETA er også med helt fremme, når det gælder markedsføring både online og offline.

 

Peoplez er fullservice bureau for HETA, og vi står bag såvel visuel identitet, branding, design, hjemmeside, onlinemarkedsføring, nyhedsbreve og ikke mindst et årligt katalog på 116 sider, som vi producerer på syv forskellige sprog fra start til slut.

 

heta.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.