Hørby Efterskole - Peoplez
353520
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353520,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Hørby Efterskole

Hørby Efterskole uden for Sæby har som en af de eneste efterskoler i Danmark fuld fokus på elevernes forskellige læringsstile. Det betyder for eksempel, at eleverne kan vælge, hvilken stol, de sidder bedst på, når de skal modtage undervisning.

 

Derfor er de fire læringsstile og de fire forskellige stole centrale i markedsføringen af Hørby Efterskole.

 

Peoplez har etableret en helt ny hjemmeside til skolen samt et design til alt trykt materiale, så der er sammenhæng mellem udtrykket og budskaberne både online og offline.

 

Samtidig hjælper vi med online-markedsføring, som skaber interesse for skolen og trafik til hjemmesiden.

 

hoerbyefterskole.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.