Holm Huse - Peoplez
353650
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353650,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Holm Huse

 

I 1970’erne var Holm Huse en af hovedsponsorerne for bokserne, der var i stald hos promotor Mogens Palle. I 2017 er Holm Huse selvfølgelig også med i ringhjørnet og på t-shirts i filmen “Den Bedste Mand” om Jørgen “Gamle” Hansen og Kalule for at gøre filmen så tidstypisk som muligt.

 

Når filmen får premiere vil der naturligt opstå interesse for Holm Huse. Derfor bad Holm Huse Peoplez om at hjælpe med onlinemarkedsføring på især Facebook og Instagram. Samtidig  har vi skabt vi en helt ny og overskuelig hjemmeside til Holm Huse, så nysgerrige kunder nemt og hurtigt kan danne sig et overblik over Holm Huse anno 2017.

 

holmhuse.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.