Holstebro Turistbureau - Peoplez
352809
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352809,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Holstebro Turistbureau

Vestjylland byder på helt særlige oplevelser til turister fra nær og fjern. Mulighederne er mange og aktørerne står i kø for at give turisterne gode tilbud. Peoplez har til Holstebro Turistbureau skabt en designmanual, som sikrer sammenhæng i udtrykket, når VisitHolstebro er afsender.

 

Det giver overskuelighed for turisterne og tryghed for afsenderne.

 

visitholstebro.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.