Holstebro Musikskole - Peoplez
356822
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356822,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Holstebro Musikskole

Holstebro Musikskole er en af landets helt store musikskoler med en lang række målgrupper og samarbejdspartnere for fx MGK MidtVest.

 

Markedsføringen skal bare – undskyld udtrykket – bare spille.

 

I 2018 udviklede Peoplez i samarbejde med musikskolen et helt nyt visuelt udtryk med nyt logo og nyt gennemgående design. Vi udviklede også nye hjemmesider til både Holstebro Musikskole og MGK MidtVest, der kommunikerer målrettet med de forskellige målgrupper.

 

I dag er Peoplez ekstern marketingafdeling for musikskolen og hjælper med den løbende markedsføring, herunder onlinemarkedsføring på Facebook og Google.

 

holstebromusikskole.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.