joca - Peoplez
353629
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353629,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

joca

 

joca A/S i Vinderup er en af Danmarks største leverandører af affaldssystemer til affaldsselskaber, boligselskaber og vognmænd. joca leverer også byrumsudstyr med især arkitekter som målgruppe og redskaber til legepladser.

 

Peoplez har udarbejdet kommunikationsstrategi for joca med en beskrivelse af de forskellige målgrupper og deres behov, designmanual og ikke mindst en helt ny responsiv hjemmeside, med klart fokus på målgrupper og produkter. Vi har også udviklet produktblade og andre tryksager med udgangspunkt i jocas eksisterende logo, som har været det eneste urørlige i processen.

 

Vi har leveret hjemmesiden med alt overordnet indhold, mens joca selv opretter og beskriver produkter. En arbejdsdeling som giver rigtig god mening for mange af vores kunder og samarbejdspartnere.

 

joca.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.