Jysk Energi - Peoplez
356811
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356811,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Jysk Energi

Nye kunder hos Jysk Energi får 100 % grøn strøm i stikkontakten. Elselskabet hører hjemme i Holstebro, men har kunder over hele landet.

 

Ambitionerne er store og Peoplez er ekstern marketingafdeling for Jysk Energi. Vi hjælper med alle former for synlighed lige fra onlinemarkedsføring over kæmpestore heliumballoner til energidrik i eget design.  Vi designer også “Stikkontakten”, der er Jysk Energis kundemagasin.

 

Det eneste vi ikke står bag – endnu – er Jysk Energis hjemmeside.

 

jyskenergi.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.