Leoni Advokater - Peoplez
352780
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352780,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Leoni Advokaterne

Leoni Advokater er et af de store advokathuse i Midt- og Vestjylland med afdelinger i både Viborg og Holstebro. Da Leoni Advokater fusionerede med et advokatkontor i Holstebro kom Peoplez med på banen for at skabe sammenhæng i markedsføringen.

 

Vi hjælper med designmanual, skiltning i Holstebro, brochurer, powerpoints, flyers og printannoncer.

 

leoniadvokater.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.