Mejls Foto - Peoplez
353518
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353518,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Mejls Foto

Fotograf Poul Mejls i Holstebro er en af de dygtige fotografer, som Peoplez ofte bruger til fotoopgaver. Han er stærk i virksomhedsfoto, portrætter og ikke mindst i produktfotografering.

 

På Pouls nye hjemmeside fremhæver vi de tre spidskompetencer i både tekst – men selvfølgelig også i billeder. Vi har prioriteret overblik, inspiration og nem adgang til at kontakte fotografen.

 

Hjemmesiden er selvfølgelig responsiv og tilpasser sig visning på alle enheder.

 

mejlsfoto.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.