MGK Midt Vest - Peoplez
353901
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353901,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

MGK Midt Vest

MGK MidtVest tilbyder musikundervisning på højt niveau til unge, der vil forberede sig til optagelse på et musikkonservatorium eller andre former for en professionel musikalsk karriere.

 

Der er otte MGK centre i Danmark. MGK MidtVest har base på Holstebro Musikskole, men tilbyder også undervisning på musik- og kulturskolerne i Viborg, Skive og Thisted samt Den Jyske Sangskole i Herning.

 

Sammen med MGK MidtVest har Peoplez skabt en kampagne, der med blikfang og tydelig information skal gøre unge musikalske talenter opmærksomme på tilbuddet fra MGK.

 

Vi har blandt andet udviklet en ny grafisk identitet, kampagneplakater og et nyt responsivt website.

 

mgkmidtvest.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.