Musikteatret - Peoplez
352616
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352616,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Musikteatret

Musikteatret i Holstebro er hele Vestjyllands kulturelle fyrtårn med arrangementer for en lang række målgrupper.

 

Peoplez udvikler det grundlæggende design for både Musikteatret og producerer også konkrete materialer som bl.a. magasinet SCENEKANT, som Musikteatret udsender to gange om året i samarbejde med Holstebro Kommune. Kommunens del af magasinet hedder KANT.

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.