Nørre Vosborg - En Klasse for sig - Peoplez
356899
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356899,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Nørre Vosborg – En klasse for sig

Kan man udvikle kvalitetsturisme ved at kombinere kultur, natur og tilbud fra lokale aktører? JA er svaret på Nørre Vosborg, som med støtte fra bl.a. Færchfonden i foråret 2018 søsatte et pilotprojekt for at afdække mulighederne med kulturturisme i Vestjylland.

 

Resultatet var “En klasse for sig”, hvor Nørre Vosborg og en række lokale virksomheder og kulturinstutioner sammensatte en unik pakke med oplevelser som add ons i forbindelse med Verdensballettens forestilling på Nørre Vosborg i august 2018.

 

Pakken består af en række oplevelser, som ingen ville have nogen mulighed for at sammensætte selv: Morgentur i Klosterheden, kunstnerbesøg, sejltur på Limfjorden, candellight dinner på den yderste kant ved Vesterhavet, særlig rundvisning på Strandingsmuseum St. George, besøg på gårdbryggeri, smagsprøver på verdenskendt whisky destilleri og meget mere.

 

Peoplez var med fra begyndelsen og har ud over at koordinere og beskrive de forskellige tilbud fra aktørerne også stået bag den grafiske udforming af marketingmaterialet og naturligvis markedsføringen på Nørre Vosborgs hjemmeside.

 

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.