Nupark - Peoplez
353945
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353945,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Nupark

 

Nupark i Holstebro er Vestjyllands største og måske endda bedste kontorfællesskab med omkring 100 innovative virksomheder. Her bor både store etablererede virksomheder og små iværksætter i særlige iværksættermiljøer. Nupark er også base for Nupark Inkubator og andre programmer til forretningsudvikling for både nye og etablerede virksomheder.
 
Udover selv at bo i Nupark, har Peoplez skærpet Nuparks visuelle og kommunikative profil. Bl.a. med en ny hjemmeside, der kommunikerer direkte til forskellige målgrupper om ledige lejemål, forretningsudvikling og iværksættermiljøer.
 

nupark.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.