Poly-tech - Peoplez
353207
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353207,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Polytech

Med afdelinger i Danmark, USA og Kina er Polytech A/S i Bramming ved Esbjerg en af de store spillere på markedet for bl.a. lynafledning til havvindmøller.

 

Hertil kommer, at Polytech udvikler, designer og fremstiller produkter og systemer til kvalitetskritiske brancher – primært Vind og Olie & Gas industrien og er verdensledende både på design, kvalitet, proces og volumen.

 

Peoplez har designet Polytechs website som selvfølgelig er responsiv og tilpasser sig brugerens enhed: Desktop, labtop, tablet eller smartphone. Hertil kommer en brandbook som viser, hvordan designet fra hjemmesiden også går igen på trykt materiale.

 

poly-tech.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.