Rehab Care - Peoplez
356531
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356531,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Rehab Care

Rehab Care i Herning producerer udstyr i høj kvalitet til hospitaler, klinikker og plejesektoren. Den høje kvalitet skal gå igen på hjemmesiden og i brochurer, som Peoplez har givet et løft og en ny grafisk linje.

 

Hjemmesiden er på både dansk og engelsk og har en funktion, som automatisk genererer flotte produktblade ud fra indholdet på en produktside. Det vil sige, at ændringer på hjemmesiden lynhurtigt slår igennem i produktbladene også.

 

Til Rehab Care har Peoplez leveret kommunikationsstrategi, design, responsive hjemmeside og nye produktbrochurer.

 

rehabcare.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.