Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland - Peoplez
353809
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353809,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Socialpædagogerne Midt- og Vestjylland

Socialpædagogerne i Midt- og Vestjylland er fagforening for mere end 3.500 lokale socialpædagoger. Med kampagnen “Alle kan gøre en forskel”, vil socialpædagogerne inspirere egne medlemmer og andre til at tænke nyt omkring samarbejdet mellem frivillige og professionelle for at skabe mere livskvalitet for borgere med særlige behov.

 

Peoplez har været med til at udvikle hele kampagne lige fra idé til praktisk udførsel.

 

Kampagnen består blandt andet af et kampagnesite, en række cases som er formidlet både i tekst og film, en facebookside og et forløb med nyhedsbreve. Hertil kommer plakater, roll-up’s og kaffekrus.

 

allekangøreenforskel.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.