Støberiet Restaurant & Vinbar - Peoplez
352698
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352698,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Støberiet Restaurant & Vinbar

Støberiet er en af Vestjyllands bedste restauranter. Restauranten ligger i de gamle bygninger, som tidligere husede Holstebro Jernstøberi midt i Holstebro.

 

Peoplez står bag Støberiets hjemmeside og hjælper hver måned med at tilrettelægge og udsende nyhedsmail til de mange gæster, som vender tilbage igen og igen til de gode smagsoplevelser.

 

stoberiet.com

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.