Strandingsmuseum St. George - Peoplez
353615
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353615,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Strandingsmuseum St. George

I maj 2017 genåbnede Strandingsmuseum St. George i Thorsminde efter en total ombygning og nyfortolkning af udstillingen om forlis ved Vestkysten og befolkningens møde med søfolk fra fjerne himmelstrøg.

 

I tæt samarbejde med Event Communication i London og museets ansatte har Peoplez udført og implementeret alt grafisk arbejde på museet lige fra kæmpestore vægdekorationer til wayfinding og små beskrivelser af de enkelte genstande på museet. Vi har også skabt brochurer og billboards til outdoor markedsføring af museet.

 

Museets formidling er markant anderledes end traditionel formidling og den visuelle del spiller en stor rolle.

 

Udover at udføre det grafiske arbejde har vi også været projektleder på den fysiske produktion og montering af vægge mv.

 

Som prikken over i’et lancerede vi i oktober 2017 også museets nye website, som kommunikerer forskelligt alt efter om du sidder hjemme ved skrivebordet og planlægger et besøg eller tjekker museet ud, når du er på tur ved Vestkysten.

 

strandingsmuseet.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.