SUVO - Peoplez
353639
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353639,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

SUVO

Rust er i virkeligheden et monster, der ikke mindst på grund af klimaet har en umættelig appetit på biler, som kører rundt i Danmark uanset hvorfra i verden de kommer.

 

Sammen med SUVO Danmark har vi skabt “Rustmonsteret”. En lille fleksibel figur, som dukker op i utallige sammenhænge. Figuren er lanceret i en reklamefilm fra 2015 og har efterfølgende fået sit eget liv både online og på print.

 

Figuren er på grund af sin fleksibilitet langtidsholdbar, og så giver den mulighed for at bringe humor ind over et produkt, som for de fleste bilejere er et ldelugtende – men nødvendigt – onde.

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.