TalDansk.nu - Peoplez
356979
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-356979,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,no_animation_on_touch,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

TalDansk.nu

 

Danmark er afhængig af højtuddannet specialiseret arbejdskraft. Danske Regioner er afhængige af udenlandske læger og mange virksomheder er afhængige af bl.a. udenlandske ingeniører.

 

For mange er det afgørende for succesen, at den udenlandske medarbejder lærer at tale fejlfrit dansk hurtigst muligt. De har ikke tid til at vente på et undervisningsforløb, som varer et par år.

 

TalDansk.nu lærer højtuddannede udenlandske medarbejdere at tale dansk på kun seks måneder, og undervisningen er certificeret efter europæisk standard. Udover at være med til at kvalificere medarbejderen er gode danskkundskaber også med til at fastholde den højtuddannet medarbejder i jobbet.

 

Peoplez står bag TalDansk.nu’s visuelle udtryk og hjemmesiden, hvor der er fokus på enkel og klar kommunikation til HR-chefer og andre beslutningstagere, som rekrutterer i udlandet. Det er vigtigt hurtigt at kunne forstå, hvorfor intensiv danskundervisning gavner både virksomhed, medarbejdere og kunder.

 

Vi hjælper også med målrettet onlineannoncering.

 

taldansk.nu

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.