Viborg Fjernvarme - Peoplez
352755
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352755,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Viborg Fjernvarme

Viborg Fjernvarme har som mål at fjernvarme skal være nemt, trygt og billigt for forbrugerne. Det samme skal kommunikationen fra selskabet.

 

Peoplez er ekstern marketingafdeling for Viborg Fjernvarme og er med hele vejen rundt om kommunikationen. Vi har skabt de grundlæggende budskaber og det visuelle design på både papir og hjemmeside.

 

Sammen med Viborg Fjernvarme udvikler vi til stadighed indhold og udtryk på hjemmesiden, produktark, bestillingsblanketter og alt andet, som forbinder selskabet med forbrugerne.

 

viborg-fjernvarme.dk

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.