VIFU - Peoplez
352805
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-352805,eltd-cpt-1.0,,moose-ver-1.3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

VIFU

Videncenter for Fødevarerudvikling, VIFU, er katalysator for en lang række projekter og aktiviteter, som sætter fokus på udvikling af kvalitetsfødevarer gennem hele værdikæden.

 

Peoplez hjælper VIFU med grafisk design af kampagnemateriale samt indhold til nyhedsbreve til organisationens mange interessenter.

 

vifu.net

Forrige case
Næste case

Få tips og tricks til din markedsføring

Jeg vil gerne modtage…

Vi bruger MailChimp som marketingplatform. Ved at klikke tilmeld herunder, giver du samtykke til, at de informationer du har givet os i forbindelse med din tilmelding, må blive behandlet af MailChimp, i henhold til deres privatlivspolitik og betingelser. Dine data vil naturligvis blive behandlet med høj respekt.

Skulle du skifte mening, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrevsliste ved at afmelde dig i linket i sidefoden af hvilken som helst e-mail du har modtaget fra os. Du kan også kontakte os direkte på info@peoplez.dk.