Søge­maskine­optimering

Der er ingen over eller ved siden af Google, når det gælder søgninger efter produkter og tjenesteydelser på nettet.

Skal potentielle kunder finde dig, skal du være rigtig gode venner med Google.

Du kan få gode søgeresultater på Google på to måder:

 • Du kan betale dig fra det med fx Google Adwords.
 • Du kan søgemaskineoptimere din hjemmeside med SEO, så siderne bliver vist gratis.

Det ene er ikke mere rigtig end det andet. Sammen er det en stærk cocktail.

Peoplez har tre stærke SEO-produkter på hylden til dig:

 • SEO-analyse af eksisterende hjemmeside
 • SEO-forarbejde til ny hjemmeside
 • Løbende SEO-optimering
Du får din egen faste SEO-konsulent hos Peoplez. Så er du i gode hænder.
Bliv gode venner med Google

SEO-analyse af eksisterende hjemmeside

Det gør vi

Ved hjælp af en række forskellige værktøjer, analyserer hvor godt din hjemmeside klarer sig i forhold til konkurrenterne, når kunder søger efter dine produkter online.

Det får du

Du får en SEO-analyse, som beskriver tekniske fejl og mangler på din hjemmeside og konkrete anbefalinger til forbedringer, som får din hjemmeside til at klare sig markant bedre i konkurrencen.

Du kan selv arbejde videre med anbefalingerne eller lade os eller andre udføre de anbefalede ændringer. Læs mere her om SEO-tekster.

SEO-forarbejde til ny hjemmeside

Det gør vi

 • Vi afdækker hvilke søgeord, der bliver brugt af dine konkurrenter og i branchen generelt.
 • Vi analyserer din nuværende sides præstationer online med udgangspunkt i de vigtigste søgeord.
 • Vi analyserer, hvilke søgeord du med fordel kan satse på fremover udvalgt efter det, som giver mest mulig værdi for mindst mulig indsats.
 • Forarbejdet danner grundlag for det arbejde, som vores tekstforfattere og webudviklere efterfølgende udfører, når de opbygger og færdiggør din hjemmeside.

Det får du

Du får en stærk hjemmeside, der allerede fra begyndelsen klarer sig godt i konkurrencen med dine konkurrenter, når dine kunder søger efter netop dine produkter og tjenesteydelser.

Jo højere placering du har i Googles søgeresultater, jo flere besøgende får din hjemmeside.

Løbende SEO

Når de grundlæggende SEO-optimeringer på din hjemmeside er på plads, kan du lave en aftale med os om løbende søgemaskineoptimering efter aftalte mål.

Internettet udvikler sig konstant, og det samme gør din konkurrenter. Alt efter konkurrencesituationen i din branche er dine placeringer i Googles søgeresultater vedvarende under pres.

Med løbende SEO sikrer du dig, at du ikke pludselig mister de gode placeringer, som du har tilkæmpet dig på Google.

Det gør vi

 • Tjekker løbende dine placeringer i forhold til dine konkurrenters.
 • “Skruer på relevante knapper”, som får dig op foran konkurrenterne igen.

Det får du

 • En månedlig rapport over de vigtigste placeringer og udviklingen i søgeresultaterne.
 • Anbefalinger til nye landingssider eller andre former for nyt indhold på siden, som kan gøre Google glad. Vi giver samtidig et godt tilbud på produktionen.

Typiske spørgsmål om SEO

Hvad er SEO?

SEO står for søgemaskineoptimering. Det er normalt at optimere dine websider for at få dem til at nå en høj placering i søgeresultaterne fra Google eller andre søgemaskiner. SEO fokuserer på at forbedre rankingen i de organiske (det vil sige de ikke-betalte) søgeresultater. Hvis du har et websted, og du ønsker at få mere trafik, bør SEO være en del af din marketingindsats.

Hvad er onpage SEO?

Onpage SEO henviser til praksis med at optimere websider for at forbedre et websites placering i søgemaskinernes resultater og få organisk besøg. Ud over at publicerer relevant indhold af høj kvalitet inkluderer onpage SEO optimering af bl.a. dine overskrifter, HTML-tags (titel, meta og header) og billeder. Det betyder også at sikre, at dit websted har et højt niveau af ekspertise, autoritet og pålidelighed.

Hvor hurtigt virker SEO?

Der er mange variabler, der har indflydelse på, hvor hurtigt du ser forbedringer i søgemaskinernes resultatsider, når du begynder at arbejde med SEO. Alt fra fx din tekst, dit webdesign, domæne alder, sidetitler, konkurrencen, hastigheder og meget mere har betydning for, hvor hurtige du kan få besøg fra søgemaskinerne. Generelt kan websites se resultater inden for 4 til 6 måneder. Har du et helt nyt website kan slutresultatet godt tage et helt år.

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO refererer til processen med at optimere dit websted til crawlings- og indekseringsfasen. Med teknisk SEO kan du hjælpe søgemaskinerne med at få adgang til, gennemgå, fortolke og indeksere dit website uden problemer. Det kaldes “teknisk”, fordi det ikke har noget at gøre med det faktiske indhold på webstedet. Hovedmålet med teknisk SEO er at optimere infrastrukturen på et websted. Teknisk SEO kan indeholde alt fra fx duplikerede sidetitler, hastigheder, responsive design, canonical links og hreflang.

Vil du videre?

Har du udfordringer med din placering på Google, så hjælper Peoplez dig gerne på vej. Lad os mødes over en kop kaffe og få et fælles overblik. Ring til Henrik og fortæl hvor synlig du vil være.

SEO-specialist

Henrik Sandberg Jensen