Linkbuilding

Linkbuilding er uden tvivl den SEO-disciplin, som har allerstørst effekt, når du vil kæmpe med om de sjove pladser i Googles søgeresultater.

Et godt link fra en hjemmeside fungerer ligesom en anbefaling.

På samme måde som en anbefaling fra en tidligere arbejdsgiver kan være afgørende for, at du får drømmejobbet, kan links fra troværdige hjemmesider betyde, at du vinder de gode pladser i søgeresultaterne over konkurrenterne.

Hos Peoplez arbejder vi både med betalt og gratis linkbuilding. Vi har et stort linknetværk, hvor vi kan skaffe brancherelevante links til fornuftige priser. Vi arbejder også med at plukke de lavthængende frugter – links, der er ganske gratis. Ofte vil samarbejdspartnere, leverandører m.m. være villige til at linke til din virksomheds hjemmeside.

Sådan arbejder vi med linkbuilding hos Peoplez:

Linknetværk

Vi køber værdifulde links fra vores linknetværk. Alle links er fra sider med høj domainrank og har relevans for din branche.

Leverandører

Vi kontakter dine leverandører med henblik på at få dem til at linke til din hjemmeside.

Samarbejdspartnere

Vi kontakter dine samarbejdspartnere med henblik på at få dem til at linke til din hjemmeside.

Personlige relationer

Vi hjælper dig med at bruge din personlige relationer til at få links til din hjemmeside.

Gæsteindlæg

Er din virksomhed frontleader på dit marked? Mange hjemmesider, blogs og medier vil sandsynligvis gerne have din virksomhed til at lave gæsteindlæg, hvor betalingen er et link. Vi kontakter mediet og laver indholdet.

Broken linkbuilding

Vi finder hjemmesider, der er relevante for din branche med broken outlinks, der linker til produkter og services, som minder om det, din virksomhed tilbyder. Vi byder os til med relevant indhold fra din hjemmeside.

Billedlinks

Vi tjekker, om andre har ”stjålet” dine billeder. Hvis ja, kræver vi et link til din hjemmeside.

Content marketing til linkbuilding

Vi skaber indhold til din hjemmeside eller blog, der får dine potentielle kunder til at savle. Vi bruger blandt andet storybase til at finde spørgsmål, som dine kunder ofte søger efter og laver indhold, der besvarer disse spørgsmål. Links til din hjemmeside kommer ofte organisk af sig selv, når vi laver indhold, der taler direkte til hjertet af din målgruppe.

Konkurrenternes linkprofil

Vi gennemtjekker konkurrenternes linkprofil og ser, om der er nogle oplagte linkmuligheder, som vi kan udnytte.

Døde sider med mange backlinks

Vi gennemtjekker din branche for at se, om dine konkurrenter har døde 404-sider med backlinks. Vi byder os til med relevant indhold over for hjemmesider, der linker til 404-sider.

Mentions

Vi forsøger at få virksomheder, der har nævnt din virksomhed på deres hjemmeside til at lave teksten om til et link.

Læs mere om søgemaskineoptimering (SEO).

Vil du videre?

Hos Peoplez er linkbuilding en 360 graders proces, hvor vi går efter links, der gør, at du får en naturlig og ikke overoptimeret linkprofil, så din hjemmeside ikke ser suspekt ud i Googles øjne. Linkbuilding er uden tvivl disciplinen, som kan have den største indvirkning på, om du ligger på side 10 eller side et. Har du brug for hjælp? Peoplez hjælper dig hele vejen.

Ring til Henrik og få hjælp til linkbuilding.

SEO-specialist

Henrik Sandberg Jensen